Yrityksemme

Puhtauden tähden

Tähti-Siivous Oy

Yrityksen tarina

Tähti-Siivous Oy on perheyritys.


Kaikki alkoi 6. kesäkuuta vuonna 1975, äitini Anna Liisa alias ”Lissu” päätti pistää oman siivousliikkeen pystyyn. Siitä on nyt kulunut lähes 50 vuotta. Olin 5- vuotias kun möläytin “Tähtisiivous”- sanan ilmoille, nimi oli siinä.


Paljon on ehtinyt tapahtua tällä välillä.

Äitini näki muun muassa vesi-imurin tulon. Ennen vesi-imureita pesuvedet piti ottaa lyhytvartisella rikkalapiolla pois lattioilta. Tuli tietotekniikka ja sen nopea kehittyminen ja paljon muuta muuttui ajan myötä.


Monta kilpailijaa tuli alalle kilpailemaan, mutta vähintään yhtä monta jättäytyi alalta pois. Äiti vain pakersi entistä kovempaa ja piti paikkansa markkinoilla.

Hän teki pitkän uran siivousalan tinkimättömänä ja aikaansaavana yrittäjänä. Tuon työn ja osaamisen perintö on mittaamattoman arvokas, eikä sitä työtä voinut heittää hukkaan. Niinpä minä jatkoin perheyrityksen ruorissa, kun äiti jäi ansaitulle eläkkeelle vuonna 2006. Välillä tein jopa 12-14 tuntisia työpäiviä, oli vaan pakko…


Keväällä 2017 aloitimme perheen sisällä, veljeni ja äitini kanssa neuvottelut yrityksen siirtymisestä 100% minulle. Omistusoikeus siirtyi allekirjoittaneelle 1.9.2017. Yritys oli taloudellisesti erittäin tiukoilla ja vaati melkoista työmäärää saada perheyritys taas jaloilleen.


Tosin en onneksi ollut kuitenkaan yksin. Minulla on tukenani rakas vaimoni Stella sekä alan parhaimmat työntekijät, jotka toimivat luotettavasti tehtävissään niin toimistolla kuin kentälläkin. Pitkäaikaisimmat työntekijät ovat olleet firmassa yli 20 vuotta!


Yritys on kasvanut viime vuosina hallitusti, unohtamatta uusia trendejä ja muutoksia, mitä kehitys on tuonut tullessaan, mm. desinfiointi-palvelumme aloitettiin täydellä teholla vuonna 2020. Vuonna 2018 ja jälleen vuonna 2019 teimme ennätyksiä, joita ei Tähti-Siivouksessa ole ennen nähty.


Tekniikat siivouksissa, uudet pesuaineet, uudet menetelmät sekä prosessien tarkempi suunnittelu on tuonut haasteita jo usean vuoden ajan.


Pyrimme Tähti-Siivouksessa rakentamaan yhdessä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin luotettavan ja läpinäkyvän, mutta samalla joustavan palvelukonseptin ja uskon, että siinä olemme onnistuneet jo nyt hyvin!

Nöyrästi kiitän kaikkia, jotka ovat olleet tähän asti mukana yrityksemme eteenpäin viemisessä. 


Kiitän vaimoani Stellaa, joka on saanut nähdä mitä yrittäjyys on. Hän on ollut aina tukenani ja apunani niin hyvinä kuin huonoina aikoina.


Uskon, että kun jaksamme puhaltaa yhteen hiileen, vietämme Tähti-Siivouksen 50-vuotis syntymäpäiviä entistä iloisemmissa merkeissä ja jälleen muistellen mistä tämä kaikki on lähtenyt liikkeelle alunperin.


Olemme palveluksessanne aina puhtauden tähden,

Untitled-2

Toimitusjohtaja

 

Pasi Jehkonen
Tähti-Siivous Oy

 

Ps. Kuvassa on äitini ja jo edesmennyt isäpuoleni Tor eli lempinimeltään ”Tuppi”, joka oli lähes 30 vuotta äitini kanssa naimisissa ja yhdessä reissasivat, työskentelivät ja jakoivat kaiken.

 

Tuppi toi yritykseen paljon uutta ja kehitti monta asiaa eteenpäin. Äiti oli ”kentällä” suvereeni, Tuppi oli suvereeni paperiasioissa. Voisi sanoa, että olivat täydellinen pari!

 

Uskon, että Tuppi olisi ylpeä siitä, miten yritys on mennyt eteenpäin. Arvot olen hyvin pitkälle oppinut juuri Tupilta. ”Liian aikaisin, liian nopeasti”. Kiitos paljosta Tupille, maailman parhaalle isäpuolelle.

PUHTAUDEN TÄHDEN

Pyydä tarjous